Voetverzorging
PEDICURE

Heeft u wel eens bedacht wat uw voeten voor u doen? Ze mogen best wat meer aandacht krijgen dan de dagelijkse douchebeurt. Bovendien bevordert een beetje extra zorg een ontspannen gevoel. Met goede kousen, passende schoenen en regelmatig een scrub- en crèmebehandeling voorkomt u al problemen. Maar u kunt veel meer doen: bezoek af en toe eens een pedicure!


 

Gezichtsverzorging
SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Uw gezicht wordt dagelijks blootgesteld aan licht, temperatuur wisselingen en vraagt om een constante verzorging. De seizoensveranderingen, het milieu, slechte leefgewoontes en de lichamelijke veranderingen die uw lichaam ondergaan, hebben zichtbare gevolgen voor uw huid. We leven in een drukke tijd waarin we soms niet genoeg ruimte voor ontspanning nemen.
Terwijl het zo belangrijk en heerlijk is…


 

Product verkoop
VERZORGINGSPRODUCTEN

Face2Feet gebruik uitsluitend professionele verzorgingsproducten, deze zorgen er voor dat u er goed uitzien, u zich lekker voelt en dragen ook nog bij aan uw gezondheid. Geen wonder dat de klanten van Face2feet dagelijks meerdere verzorgingsproducten gebruiken. Goede huidverzorging kost slechts weinig van uw tijd en is eenvoudig toe te passen. Gaby geeft u vanzelfsprekend advies over welke specifieke producten bij uw huid passen.